Booking Help: (+47) 74 07 30 00Monday to Friday 8am to 3:30pm CEST

Slik bestiller du

Søking og bestilling av produkter

Når du har bestemt deg for den konkrete destinasjonen, klikker du på linken eller skroller til ruten for booking og følger anvisningene der. Prisene er per uke dersom annet ikke er oppgitt. For kortere bestillinger enn ei uke legges det til kr. 600,-. De fleste destinasjoner på fiske og feriehus kan bookes online. De som ikke kan bookes online, gå til kategori " kontakt oss". Skriv inn hvilket produkt du ønsker, dato, navn og tlf. nr. og vi vil kontakte deg i løpet av kort tid.

På vår nettside selger vi kun i Norske Kroner (NOK), men ved hjelp av vår elektroniske valutakalkulator er det mulig å valuere våre priser i andre valutaenheter. Valutakalkulatoren på www.dintur.no følger deg gjennom hele kjøpsprosessen. Vi gjør deg oppmerksom på at omregningskursen er flytende, derfor vil de faktiske prisene bli basert på valueringsøyeblikket. Din Tur tar forbehold om at valutakalkulatoren kun gir en indikasjon, garanterer ikke for prisen som blir vist i annen valuta.  Valutakalkulatoren sine omregningskurser er basert på et utvalg av interbank kurser og leveres av exchangerates.co.uk. Kursen er oppdatert på det tidspunkt som vises i valutakalkulatoren (GMT).

Reisedokumenter

Når du har foretatt en bestilling, sender Din Tur AS deg en bekreftelse samt giro innbetalingsblankett med ditt kundenummer på.

Den ene av giroene er depositumet, som utgjør 20 % av totalbeløpet. Dette må være på vår konto 14 dager etter bestillingen er foretatt. Resterende beløp må være på vår konto 30 dager før innreise. Ved bestilling 29 dager før leieperiodens start eller senere skal det samlede beløp straks betales. Sammen med giroene vil du også få tilsendt et brev hvor du får avtalevilkår, div. opplysninger om husets adresse, vertskapets navn og telefon nr. reiserute, samt ankomst og avreisetidspunkt.

Du vil også få tilsendt et evalueringsskjema som vi ønsker at du returnerer etter oppholdet.

For sjøfiske og feriehus er det vedlagt et båtskjema og et sjøkart. Dette er kun en kopi, og du vil få originalen av verten etter at du ankommer til stedet.

Avbestillingsbeskyttelse

Leietaker må selv ordne med reiseforsikring som dekker eventuell sykdom eller andre omstendigheter som leietaker ikke har kontroll over og som gjør det umulig å benytte seg av varen som er bestilt. Alle avbestillinger må gjøres skriftelig.

Depositum

Som en sikkerhet for huseierne kan det avkreves et depositum for dekning av skader etc. Gjelder fiske- og feriehus.

separator

 

Copyright © 2010-2023. All written and photographic content on these web-sites are copyrighted DIN TUR AS by norwegian law. Unauthorized use will be considered as theftery, and will be reported.
You are free and welcome to link to any of our articles and destinations anytime.