Booking Help: (+47) 74 07 30 00Monday to Friday 8am to 3:30pm CEST

DIN TUR - Norway Nature Travel

På nittitallet så en gruppe midtnorske skogseiere muligheten til å utnytte sine skogsområder som reisemål. Det måtte da finnes norske og internasjonale turister som ville være interessert i unike naturopplevelser samt innlandsfiske og jakt? Derved ble selskapet etablert i 1996.

I de etterfølgende år skjedde det mye. I år 2000 oppdaget DIN TUR den store interessen for sjøfiske og inngikk avtaler med de første leverandører langs kysten. Det startet i Midt-Norge med de populære områdene rundt Hitra, Frøya og Fosen. Så kom Mørekysten på banen og deretter beveget DIN TUR seg lengre mot nord helt til Troms og Finnmark. Mange av anleggene ble skreddersydd til våre internasjonale kunders behov og kvalitetssikret av DIN TUR. Den fantastiske kystlinjen med fjorder, skjær og holmer samt det store mangfold av fiskearter gjør Norge i dag til et av Europas mest populære turistfiskeområder. DIN TUR sørger for å utvikle, markedsføre, selge våre produkter og sikre kunder høy kvalitet i alle ledd.

Etter mer enn 20 år er sjøfiske den desidert viktigste opplevelsen som DIN TUR kan by på. Med vårt søsterkontor i Tyskland, som ble etablert i 2002, er vi markedsleder i vårt største marked. Med salgsagenter i mange europeiske land og nettside på fem språk med online booking er vi tilgjengelig for hele verdenen.

DIN TUR har også spisskompetanse innenfor innlandsfiske, vandring, fuglekikking og jakt. I tillegg har mange av våre feriehus ekspertise på hesteridning, langrennsski, frikjøring, isklatring, truger, nordlysferie, sykling, kanopadling og dykking.

DIN TUR arbeider kontinuerlig med å gjøre norsk natur tilgjengelig for dine aktiviteter arbeider aktivt med å skape nye og videreutvikle feriesteder i Norge. DIN TUR tilstreber høy standard til fornuftige priser. Dette løser vi ved å tilrettelegge for web-booking, selvhushold, selvguiding og pris per overnattingsenhet heller enn pris per person.

Som gjest hos oss er du din egen herre, men vil alltid få hjelp om du ønsker det. Takket være god tilrettelegging av våre spesialister kan du velge å dyrke din lidenskap 100 %. Mulighet, valgfrihet, tilgjengelighet og selvstendighet er sentrale begreper i DIN TUR sin filosofi - og vi tror nettopp det er nøkkelen til en hver vellykket ferie.

GOD TUR OG VELKOMMEN TIL OSS!

Roger Johansen Rønning

Daglig Leder

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2010-2023. All written and photographic content on these web-sites are copyrighted DIN TUR AS by norwegian law. Unauthorized use will be considered as theftery, and will be reported.
You are free and welcome to link to any of our articles and destinations anytime.