Booking Help: (+47) 74 07 30 00Monday to Friday 8am to 3:30pm CEST

Velkommen til feriehusprogrammet til Din Tur

 

Vi har flotte feriehus spredt ut over hele landet. Din Tur legger særdeles stor vekt på kvalitet, og for oss er det viktig at vi tilbyr god overnatting, service og høy kvalitet på aktivitetene som tilbys. Alle feriehusene blir fulgt opp av en vert som vil ta imot deg når du kommer, og som vil være tilgjengelig under hele oppholdet ditt.

Feriehusene våre karakteriseres av gjennomgående høy kvalitet, og at de er fullt utstyrt for sjølhushold. Hvis ikke annet er spesifisert er sengene ferdig oppredd og håndklær inkludert. Sluttrengjøringen er i noen tilfeller inkludert, hvis ikke kan tjenesten om ønskelig bestilles.

Alle feriehusene har en perm som inneholder en del praktisk informasjon og en enkel introduksjon til aktivitetene og attraksjonene som finnes i området. Verten vil også gi deg nyttige tips med tanke på hvordan du vil bruke ferien din, og skal være tilgjengelig som din kontakt på stedet.

Du finner mer utfyllende informasjon, priser og videosnutter på den presentasjonen til det enkelte feriested.

klikk på bildet under for å få en smakebit på hva vi kan tilby deg.

 

HER FINNER DU ANNEN NYTTIG INFO

 

Copyright © 2010-2023. All written and photographic content on these web-sites are copyrighted DIN TUR AS by norwegian law. Unauthorized use will be considered as theftery, and will be reported.
You are free and welcome to link to any of our articles and destinations anytime.