Om oss

DinTur er spesialister på ferier med naturfoto og fuglekikking som tema. I tillegg har mange av våre feriehus ekspertise på hesteridning, langrennsski, frikjøring, isklatring, truger, nordlysferie, jakt, sykling, kanopadling og dykking.

Din Tur arbeider kontinuerlig med å gjøre norsk natur tilgjengelig, og vi arbeider aktivt med å skape nye, og videreutvikle, feriesteder i Norge.

Din Tur tilstreber høy standard til fornuftige priser. Dette løser vi ved å tilrettelegge for web-booking, selvhushold, selvguiding og pris per overnattingsenhet heller enn pris per person. Slik kan man ved å reise flere sammen gjøre ferieturen i Norge så økonomisk som over hode mulig. Vi er imdilertid meget fleksible, og kan i prinsippet skreddersy nøyaktig det du ønsker.

Som gjest hos oss er du din egen herre, men kan alltid få hjelp hvis du ønsker det. Takket være god tilrettelegging av våre spesialister kan du velge å dyrke din lidenskap 100 % - enten det er fisking, vandring, kajakkpadling eller fuglekikking. Like fullt kan du velge å gjøre ingenting, eller du kan velge å gjøre aktiviteter du aldri tidligere har prøvd. Mulighet, valgfrihet, tilgjengelighet og selvstendighet er sentrale begreper i Din Tursin filosofi - og vi tror nettopp det er nøkkelen til en hver vellykket ferie.

 

 

 

 

 

 

 

 

20120818-L1050960

20120817-L1050900

Copyright (c) 2010-2019 Din Tur AS. All rights reserved. Developed by Boman

Back to Top